Ügyvédi díjainkról

Feltüntetett díjaink tájékoztató jellegűek és függenek az adott ügy körülményeitől, az igényelt időráfordítástól, bonyolultságától.

Az ügyvédi megbízási díj (ügyvédi munkadíj, ügyvédi díjszabás) szabad megállapodás tárgya, annak összegszerűségét – a tisztesség és a méltányosság szem előtt tartásával – az ügyvéd díjjegyzékéből kiindulva, a felek minden esetben előre, egyedileg és együttesen határozzák meg az ügyvédi megbízási szerződésben. Az ügyvédi díj mértéke jellemzően függ attól, hogy az ügy mennyire összetett, mekkora az ügylet tárgyának értéke, és ennek ellátásához milyen mértékű ügyvédi felelősség tartozik.

INGATLAN ADÁSVÉTEL

nettó

0,5 - 1,5 %

sikerdíj

Az ingatlan ügyleti értékének alapulvételével, a tranzakció bonyolultságának és az ingatlan értékének függvényében.

ÁLTALÁNOS ÓRADÍJ

bruttó

15.000 Ft

Bázis óradíjunk számos ügy esetén irányadó, azonban egyes ügytípusok esetén a feladatot ellátó kollégánk személyétől függően magasabb óradíj is felmerülhet, amelyről minden esetben előzetes megállapodást kötünk.

Keressen minket bizalommal!

Irodánk
Nyitvatartás
Telefonszám
Email

JÁRATKÉSÉSES ÜGYEK

bruttó

20%

sikerdíj

Járatkésések miatti kártalanítás behajtásával kapcsolatos megbízásainkban kizárólag sikeres eljárásunk esetén, a ténylegesen behajtott összeg 20%-a (+ a bíróságok által megítélt munkadíj) illet meg minket.

CÉGALAPÍTÁS

nettó

70.000 Ft

+ ÁFA-tól

A cégalapítások vagy változásbejegyzési eljárás bázis díja, amely a feladat komplexitása függvényében emelkedhet. Új cég indulásával kapcsolatban gyakran merül fel tanácsadási igény, amelyet a fenti díj fél óra időkeretben tartalmaz.